Taskulambi ja Tabalukuga - nägi unes: Jäta meelde, kulp, lusikas, kahvel ja nuga, 11.04.2015

Minu unenägemise viis ehk siis tänaöine unenägu.

Lamasime voodis näod vastamisi ja üksteisest natsa eemal.

Ühel hetkel ütlesid mulle:

“Jäta meelde, kulp, lusikas, kahvel ja nuga.”

Jätsin meelde, kuigi imestasin milleks? Kui olid öelnud, nägin ootamatult, et olid kadunud, mõistsin, et magad põrandal ja just hetkel kui mõistsin, tungis kaardinate vahelt aknale mehenägu, ehmatasin ootamatusest. Olid järsku ja korraks mehe ja minu vahel, nägin ainult hetkeks sinu nägu,

Sinu mingi tabamatu jõud ja minu pilgu jõud mõjusid mehele justkui valgusplahvatusena.   Edasi teadsin, et aken on lahti ja ma
laman voodis esimesel korrusel. Edasi olin voodis hirmuga. Hirm vaibus kui tabasin end laulmas mingit kõrget ühtlast nooti. Ütlesid kuskilt nähtamatust kohast kuid põrandalt: Ära laula nii kõvasti naabrid kuulevad." Jäin vait, tundsin ennast  jälle hirmununa ja kaitsetuna. Mehe nägu kohutas mind sedavõrd (praegu kirjutades on ta nägu minu meeltes), et hirm teda taaskord näha tõi mind unenäost välja.

Ärgates oli tunne justkui keegi oli teinud katse tungida minu energiavälja, unest virgumine ja aknal toimunud vahejuhtum tundusid sarnased. Meenus päevane uitmõte, kui tulin korterist, mis asus 3 korrusel, mööda treppi alla. Mingi varguse ja sissetungi tunne sõitis sisse ja kujustasin inimeste energiaid, kes suudavad tungida teiste energiaväljadesse. Taipasin, et need on inimesed, kel on energiavälja taju hälve. Arutlesin veel edasi, et kuidas seda hälvet oleks võimalik taastada ehk siis taastada varaste, sissetungijate energiavälja taju.

Varga ja sissetungi puhul loomulik energeetiline kaitse ei toimi nagu ei toimiks, ka huntide liikumisareaali uriiniga tähistused, kuna taju toimib millegi vahel, näiteks 2 vahel. Kui vargal taju puudub, saab ta energeetilisest kaitsest läbi kuna ohvri taju temale ei toimi. Tavainimesed, kellel endal on kaitse ja kes tajuvad teise inimese energeetilist kaitset, et suuda teise inimese välja kihi sisse minna, mis vastab en.kaitse loomise olemuslikule põhimõttele, kuid taju põhimõte on toimida 2 välja vahel.

 Sarnase dünaamikaga on ka vähkkasvaja, kus immuunsussüsteem ei tunne vähirakke ära, kaitse ei toimi. Sarnane dünaamika on ka maitsemeele puudega inimesel, ta suudab süüa kõike, kuid mürkide eest puudub kaitse. Pime võib mulle otsa tormata, kuid ta võib ka kuristikku kukkuda.

Taju arendus: taju on seotud südamekeskusega, mis on südameprogrammist alguse saav funktsioon. Funktsiooni erinevatel tasanditel on augud sees, ehk tajul on võimalik liikuda valimatult erinevate tasandite vahel, mida kinnitab ka minu uni. Kui taju funktsioon järgiks ainult oma tasandit, siis sama tasandi taju kokkupuutel hälve kaoks. Inimene, näitena varas, varastaks varga tagant, mis on nende tasandi mäng ehk väljakutse.

ettepanek: taju funktsioon viia kooskõlla tasandiga kuid klausliga kus kõrgem tasand saab liikuda allapoole, kuid alumine üles liikuda ei saa.

Ettepaneku miinus: , kui tasandite vaheline liikumine ellimineerida, ei toimu tasandite vahel segunemist, mis võib pärssida teadvuse arengut ja arengu potensiaali.NB! India ühiskonna kastisüsteem.

Ettepaneku pluss; hälbed kaovad, meelefunktsioonid taastuvad täielikult, võõrkehad (tundmatud viirused ja bakterid) kaotavad võimaluse sisenemiseks va. kõrgemalt tasandilt, mis taastab ja arendab keha tervist ja isereguleerumisvõimet.

 “näppasin” midagi - mis on sõna unenäo eilsest kirjelduses - kaasa:

Kulp, lusikas, kahvel ja nuga

Võimalik, et ka magamise tasandid on mingi vihje, kuid see võib olla juba seotud tajuga.

Kommentaarid