Vorm jääb, sisu muutub. 01.09.2018 (Terje)

Vorm jääb, sisu muutub.


Jõud loob vormi. Vaim loob mateeriat.

Vaim kogeb ja mõistus õpib vaimus ilmnenud seadusi, kogemusi, kokkuleppeid. Kui me tunneme vaimu, siis me oskame mateeriat vastavalt teadmistele kohelda. 

Kuidas inimest koheldakse lähtub vaimu vajadustest. Kui Vaim on aegruumi kogemuses, siis toimib ja toimetab ta mõistuse abil. Mõistus kui vormi ilming avaneb esmalt mateeria kogemisse, kuni ta jõuab kirstu, mõistmisse, et mateeria on vangistanud. Kui vaim on kirstus, avaneb teadmine transformatsioonist, mõistmine, et ma olen suletud süsteemis. Selles seisundis tekib teadmine ruumist. Ruum on isoleeritud süsteem, kus energia on ajas muutumatu (energia jäävuse seadus).  Seega võib mõistus ennast leida justkui tibupoeg munakoores ja üldse mitte mõista, et ta on piiratud ruumiga. 

Kui vaim ja mõistus teevad koostööd, siis vaimu energia ületab mõistuse energia, ületab madalama sagedusega energia ja juhib mõistuse võimsama jõu mõjul uuele tasandile. Seda saab nimetada energia muundumiseks ühest liigist teise, kus energia kandub näiliselt ühelt kehalt teisele. Koogi küpsemine kuumas ahjus - üks transformatsiooni ilmingutest - alkeemia.

  Kosmos on suurepärane näide vaimu seaduse ja mateeria seaduse koostööst. See intelligentne koostöö on paika pandud ülima täpsusega ning on oma olemuslikus taakaalus. Taoline vormi korrapära eksisteerib ka inimese keha, kus vorm on tunnetuslik, mõistetav, vormi osad asendatavad. Vormi ainsaks piiriks on vaimujõud, mis hoiab vormi koos. Mõistus on vaimujõu materialiseerunud ilming. Vaimujõud saab voolata mõistuse äratundmise ja tunnistamise kaudu - nii on. Aamen.

Mõistuse arengu väljakutse on täielikult alistuda vaimule, lasta vaimul ennat kanda. Lasta lahti "Mina tean” kujutlusest, mis on ülesehitatud loogikale: nii on alati olnud ja nii on ka edaspidi. Mina tahan, et nii oleks ja mitte teisiti. Mina tean kuidas on õige. Ühest küljest on need laused täiskasvanuks saamise tunnuseks, kuid teisest küljest on need vaimu arengutakistused. Vaim on voolav, tõde on muutuv kuid vorm on püsiv.  On süda, mis pumpab kehasse energiat - näiliselt püsiv, kuid mingil hetkel energia vool peatub, süda pudeneb algolekusse, seega tõde muutub kuna vaim voolab uude vormi. 

Oluline on mõista mõistuse vormi kaudu, et mateeria alistub vaimule, kuid samas allub vaim mateeria seadustele. Naine allub mateeria seadustele ja sünnitab lapse, laps on vaimu sünd mateeriasse, kus mateeria alistub vaimule. Laps, siia ilma sündides, allub vanemale seni kuni ta iseseisvub, kuni on valmis saanud mõistuse vorm, mida vaim saab juhtida ja mille kaudu juhatada.

Äriinimene allub riigi seadustele ja loob firma, firma on vaimu vabadus väljendada ennast mateeria alistamise kaudu. Kui inimene huvitub millestki, tunneb ära oma kire, siis see on vaimustav. See on oskus lasta vaimul nautida mateeria võlusid, olla vaimu poolt juhitud läbi mõistuse vormi. 

On üsna selge, et kehastudes vormi, on vormil juba olemas omad mustrid. Me ei sünni tühjale kohale, kuigi ka see on võimalik. Kaasa võetud Vormi mustrid ilmnevad kogemuste kaudu. Kui vormi mustrid on lõpuni mõistetud oleme ületanud vormi, vabanenud saatusest, vabanenud reeglitest, mis juhivad inimelu.


Miks ma sellest kirjutan on asjaolu, et saabumas on võimas värav, mis avaneb 09.09.18 kell 21.01. Neitsis kuu loomine.

Lõvi mõju ulatub ja avaneb teisel tasandil. See on täpne hetk hüppeks.
Selles väravas on vaimujõud erakordselt tugev, seega inimesed, kes on lahendanud, lahti harutanud suguvõsa, perekonna, ühiskonna, inimsuse mustrid ja mõistnud reegleid, mis inimeludes toimivad, need inimesed saavad väljuda mõistuse poolt loodud kujutluste korduvuse vangistusest loetletud ja loetlemata tasanditel. 

Kuni väravani, me kohtume hirmu jälgedega, mis on seni allunud vormile, näiliselt välistele asjaoludele. 
Värava avanedes on jõud erakordselt suur. See on jõud, mis kutsub esile seemnepurske, see on jõud, mis käivitub sünnitamisel. See on jõud, millega tõuseme mäkke. Need on jõu nähtavad ilmingud, kuid sel korral toimib jõud vaimus. Me tunneme vaimset pingutavat seisundit justkui roniksime mäkke, justkui sünnitaksime justkui … (mehed mõistavad).

  Neitsis kuu loomise ajal toimub vormi vahetuse hüpe, mis on sarnane kehastumise ehk sünni hüppega, kus kogu hirm uue vormi ees voolas ja talletus meie alateadvusse ja mis on meiega siin elus kaasas olnud pagas (tunded, hirmud, himud, mineviku mustrid, tarkused, teadmised). Seekordne hüpe ehk vormi vahetus tähendab seda, et kõik mis meil sünnil oli kaasa võetud ja talletunud alateadvusse, voolab nüüd teadvusse. Selleks, et taoline hüpe õnnestuks, on oluline, et olemasolev teadvus suudaks alateadvuses tallel olevad mustrid läbi valgustada. Mida vähem alateadvuse mustreid, seda rohkem valgust on uues vormis, seda suurem vabadus on vormis ringi liikuda :). 

 Kui mõistuslikult me võime tunda hirmu, et jääme vormile alla, me ei mahu vormi ära ja sureme, siis vaimus saame mõista, et inimestena allume loodusseadustele ja looduses toimivad jõud hoiavad inimest nii nagu taime, looma, putukat, molluskit

 Meie alateadvuses on säilinud inimeseks sündimisega kaasas käiv informatsioon, et vormist pole võimalik välja tulla, sest me ju laskusime vormi. Teadvuse ülesanne on muuta võimatu võimalikuks. Vormist on võimalik välja tulla, kuna vaim on vormi valitseja mitte vastupidi. Vorm allub vaimule sealjuures Vorm on osa vaimust.

Soovin usku, usaldust, lootust ja armastus!

Kommentaarid