Kaksikolendite (Saladus) 02.04.2020

Pildi aadress
maa magnetvoos toimuvad muutused. see on loomulik nähtus ja seda võib ju võrrelda inimesega, kes on ühes asendis ja siis muudab oma asendit, sellepärast, et keha soovib värskemat seisundit. see on ok. kuidas see väljenduma hakkab, milles ilmneb, kuidas mõjub.. saab siis näha?

minus on tõusnud mitmeid kordi üles tunne, teadmine - oleme Maa lapsed.

paralleelina vaatan oma elu ja näen seal lapsi, meie endi lapsi... meie endi viljad, toimetamas punktist, millest nad alguse on saanud ja püüdes või ignoreerides seda tasandit, mida vaimseks peetakse...

vaimne ja füüsiline
füüsiline ja vaimne

mõlema väljendumiseks on teine pool vajalik... olla vaimne saab tähendada, et osadus füüsisega saab minust väljuva, kiirguva, väljenduva vaimsuse ilminguid. See on loomulikkus, loomulik heatahtlikus ja tähelepanelikkus, loomulik armastus, mis lubab igale oma kogemuse ja on osaduses kellel avaneb soov ja vajadus.

kõik me ümber on looming - religioonid, kunstid, ehitamised, põllutööd, müüriladumised... kõik on looming. mõni looming on nii iidne, et neid põlatakse ära, aga tuleb hoida meeles, et need olid kõige esimesed tegevused, millesse Maaema, inimkehas, oma vaimset jagas.

kõik mustrid, kõik viisid, kõik raamatud ja filmid ja jutud ja mõtted on Maaema väljendus inimkeha kaudu... niisugune on Maaema armastus Vaimu vastu.

sellelgi jutul on oma alge, mis keerulises olukorras tahaplaanile taandub... aga siis ongi teistmoodi olukord, mis eeldab kohast reaktsiooni. Selle jutu alge ütleb - ja seda ütlevad kõik tarkused - kõik tarkused, tegevused... ja neid on lõpmatult palju.... kõik need on samatähenduslikud.

tähenduse annab Jõu Kohalolu Armastuses... Südamega tee lubab õilmitseda. Sõnad külvavad segadust aga see on praegu, hetkel üks vähestest, milllega mingisugust kogemist, teadmist edastada. nagu kunst, nagu film, nagu põllutöö, nagu õmblemine, nagu sepatöö, nagu puutöö...
need on põlised kunstiliigid, mis toimuvad osad otseses koostöös EmaIsamaaga, teised koostöös Vaimuga kasutades väljenduseks siiski maiseid vahendeid.

Me oleme kaksikolendid, sest eksisteerime korraga kahesuses, Eetris ja Mateerias.... selle mõistetavaks ja lihtsaks vormimine on teekond, sest selle seisundi loomulik vastuvõtmine on vabadus. vabadus on tunnetatud paratamatus.. otsata valikute konglomeraadis või valikuteta seisundis... eelistus ilmneb ja kujuneb sel rajal ise-enesestmõistetaval moel.


Maa magnetvälja muutuse ootus või teadmine.. kui maa eluvoog pöördub kuni 180kraadi, siis olles Maa lapsed, pöördub ka meie eluvoog. vbl on juba pöördunud... tagantjärgi näeb. ettepoole saab samm-haaval astuda.

Hirmu ja õuduse ajastu saab mööda. vanad kirjeldused kehtivad seni kuni nendele jõudu antakse. On võimalik mõtestada oma teekond avardavasse võtmesse.

Surm - kui lõpetan nt ametis-olu, siis mu endiste kollegide jaoks ma justkui "suren". kas siis nutetakse.. ei! saadetakse heade soovidega teele..

me igapäev justkui sureme, minnes magama ja sünnime ärgates hommikul... astume üle kujuteldava läve. mõni lävi on lõplikum.. ja kas see nii jääbki. see inimkeha eksistentsi lõplikus... sest siin ja praegu me kestame edasi, sõna otseses mõttes, oma lastes... ja laste-lastes jne... seegi on lihtne tõde
aga liigume suunal, milles surmaukse sulgemisel ja järgmise eluukse avanemisel kanname oma sisu - atribuudi (see, mida soovime endas arendada), armastuse, osaduse, teadmise eelmisest... kanname endaga kaasa, uude ellu, tsüklisse... see on hea täituja lootus.

Maa lapsed, maa teadvus inimkujul, me oleme Maa teadvus Inimkujus ja meie lapsepõlv on seljataha jäämas.

Selliselt avaneb see Saladus...

Kommentaarid