26.04.2014, Tähtede saabumine MAALE, (silver)

Plejaadide tähtkuju
tänase öö uni oli tavaline unenägu. 


selles olid kõik mu lapsed, mäletan, et olime ühes vanaldases hoones. ning ka mu isa ja ema (kes on nüüdseks juba 7-8 aastat pilvepiiril jalgu kõlgutamas :) )... olid seal - tundus nagu oleks see Tööstuse 6-3 korter Virtsus (elasime isa ja emaga selles korteris pikalt)

mingil ajahetkel (oli pime aeg) vaatasin mingi teadmise või sisetunde ajel aknast välja, see tunne oli millegist, mis kohe-kohe toimuma hakkab.  

äkitselt oli meie korter Virtsu pargi taga, vaatega lasteaia poole (korteriga toimus 
ruuminihe).

nägin taevas väga selgelt pulseerimas Plejaadide tähtkuju ning selle läheduses vilkusid veel mingid tähed, moodustades kujundeid, kaari, siksakke. läksime lastega õue, parki. taevas oli tähine. pargis olid palju noori inimesi, kes seisid gruppides, nagu tulpades ja laulsid justkui mingeid pühitsemise laule.

keegi osutas, et vaata taevasse. plejaadid ilmusid ja kadusid nagu ka need teised tähed. mõtlesin unes, et see plejaadid on ju terve täheparv, et kas ka teised on nähtavale, lähemale tulnud? - see tähtede pulseerimine oli suursugune vaatemäng.

pargi kohal, parki läbiva teega paralleelselt, lendasid üksteise järel tähelaevad, mis nägid välja nagu suured kaharad puuoksad, uhkete punaste vahtralehtedega (hm, teadvustasin neid vahtra!lehti alles nüüd).

laevadelt puistati midagi alla.

Kommentaarid