Unest saadud raamatulugemissoovitus (Heie)

Eile hakkas uni niivõrd pealtulema, et jätsin õhtuse testi ära. Ja läksin üsna 10 ajal magama. Magasin 2 tundi ja siis ärkasin täiesti värskena üles, peas teadmine on vaja ülelugeda Eedeni jumalad. Sain selle raamatu omanikuks kohe peale ilmumist 1999 aastal. Ja see oli üks raamatuid, mis ikka tookord korralikult raputas.
Osa raamatut on ka netis olemas 
Siin inglisekeelne 
Venekeelne 
Leheküljel 103 on väljatoodud võrdlev tabel 2. Tabel avaldas tookord lugedes suurt mõju ja mõtteid tekitas ta siis ka praegu.  Raamatut lugedes tekkis ajaline nihe. Nagu oleksin korraks olnud selles seisus, kus lugesin tookord ja samaaegselt siin ja praegu. Hetkel olen ma ju selle eelmise seisu tulevik, ometi on praegune hetke ikka seesama. Kui lugeda hetkes, siis on need hetked teadvusele koguaeg kättesaadavad, hetkes oleva info mõttes. Ja nende kahe hetke vahele tekkis ruum, kus oli võimalik vaadata, mis vahepeal toimunud on. Võib öelda, et nagu ring oleks sulgunud ja selle sulgumisega ta ka samaaegselt avanes.

Kommentaarid

  1. mulle tundub, et puudutasid siin seda aja ajatuse paradoksi, st, seda saab murda, voltida ning kaardu keerata, otsapidi kokku tõmmata. st see on vormi omadus :D, mis käitub nii omamoodi kui ka täiesti ettearvamatult.

    VastaKustuta
  2. Meil oli eile õhtu juttu koolitustest. Ja mõtlesin sellele veel enne kui unne vajusin. Unest endast ei mäleta midagi, ainult selle raamatusoovituse siis tõin kaasa. Aga enne unnevajumist tulid sellised laused, mis otseselt sulle mõeldud : Selline anne nagu sinul, mis ilmneb väga kiiresti juba vähese info olemasolul, on elusid kestnud koolituse tulemus. Teadlik unenägemine ei teki iseenesest. Teadvustamine ei teki ka iseenesest. Sest hetkel oleme sellises olukorras, et mitteteadlik olemine on loomulik seisund.

    VastaKustuta

Postita kommentaar