08.01.2014, Plejaadid, Enni, Enki (või Eenok vms), Extraterrestial, Iidne lugu, (silver)

Unenägemine leidis aset öö esimeses kolmandikus.

registreerisin unenägemise seisundit võimaldava hetke ning, hm, hakkasin peale :)

algupoolel liikusin tavapäraselt, korteris. jõudsin suurde tuppa ning ühel hetkel otsustasin välja minna. Ega ma pole kunagi vaevunud uksi kasutama. seegi kord, väljusin läbi nurgaseina. pistsin nina välja ning vaatasin ringi, et mida teha?

ennem olin mõelnud (või oli see mõte mul päeval peast läbi käinud), et uudistaks kuud, st. et läheksin kuule, et milline ja kuidas...?

vaatasin taevasse, kuud seal ei olnud. eristasin tähti, siin ja seal ning pilk peatus (üllatus, üllatus) tähekogumil, milles tundsin plejaadide tähtkuju ära. 

Hea küll, mõtlesin, lähen siis ja vaatan, mis seal toimub? 

tegin taotluse ning tundsin kuidas see mind tõmbas. kiirustasin nö tõmmet veelgi tagant ning püüdsin vaadelda enese poole liikuvaid tähti. ühel hetkel teadsin, et olen pärale jõudmas. liikumine aeglustus, keerasin jalad ettepoole ning maandusin kindlalt jalgadele - pinnasele. 

lihtsalt fikseerimise ja äratundmise mõttes, katsusin maapinda - tundsin ära sellesama nö obsidiaani räbu. viskasin selle peost maha ning otsisin silmadega ja kuulasin kõrvadega vee kaldasse rullumist. ok, see oli seal olemas. (huvitav, et see oli seegi kord minust vasemal pool)!?

vaatasin paremale poole, jah, seal oli asundus ning keegi tuligi juba minu poole. teretasime!! :) ning ta kutsus mind enda poole. kõnelesime (hämmastav, hämmastav, aga see oli tõesti dialoog, selge ning mõtestatud!).

küsisin, et kuidas teda kutsutakse?

Enki oli vastuseks. kõnelesin, et eelmine kord kohtasin siin Jeesust ning viitasin, et mulle jäi mulje, et ta oli seesama Jeesus!

tema vastas, et tema on Jeesusega koguaeg koos olnud, et ta oli ka toona seal, maal!? Ma olin sellest väga hämmeldunud.

Enki küsis minult, et kas mul on mingi religioon? ma raputasin pead ja hakkasin nagu pikemat vastust vormima, aga ta vastas minu eest, et - aa, sul on USK. selgitas sellepeale edasi, et nojah, tol ajal oli inimeste jaoks jumala kuju vajalik lootuse jaoks. tänapäeval pole see sellise tähenduse, tähtsusega. noogutasin nõustumise märkimiseks.

Küsisin, et kuidas seda planeeti kutsutakse. ta vastas, et nad on sellele planeedile alles tulnud. Planeet asub Pljeaadide keskosas ning seal on niisuguseid planeete palju. kõnelesime veel elukorraldusest ning ka sellest, et planeedil või üleüldse on seal mingis mõttes vastasseis. ma ei mäleta, et ta oleks öelnud sõjaolukord vms. aga, et see olukord on suhteliselt turvaline ning vaevalt ...

olime juba maja siseruumidesse läinud, mille sisustus oli lakooniline. (ja kui aus olla, siis ma ei keskendunud ka väga sellele). 

ütlesin, et mul hakkab unenägemise tähelepanu jõud nõrkema. Enni soovitas sellepeale võtta puuriidast mõni pilbas, halg ning koputada vastu sääri, või patsudada käega nägu.. (pärast mõtlesin, et see soovitus kõlab üpris jaburalt/koomiliselt). 

no, igatahes ma võtsin halu ning koputasin :). väikest leevendust ja jõudu see andis küll...

korraga kostus väljast mingi müra, mille peale Enni ütles, et mine siia keldrisse, igaks juhuks, need seal väljas ei tule tavaliselt sisse.

hüppasin alla. kuulsin ülal müra ja hõikeid - mis siin toimub, teil pole selleks õigust jms. kuulsin raskete sammude müdinat ning korraga kükitasid mingid sõjaväelased, kiivrid peas, mundrid seljas, saapad jalas ning nägin enda poole sihtiva automaatrelva toru.

ma tõstsin käed ning millegipärast (vbl sellepärast, et need sõjaväelaste välimus meenutas mulle ameerika sõjaväelaste varustust!?!?!?!?!?!)... et, millegipärast hüüdsin - I am harmless, I am harmless... (laususin seda hirmuta, ettevaatusest vaid)

esimene sõdalane, kelle relva toru mulle suunatud oli, karjus valjult inglise keeles: "we have found subject, extraterrestial"...

kõigest sellest tekkis mul tunne nagu oleks neil mingi sensoorika võimekus näha, tunnetada, mõõta minu või minuga sarnaste tulemisi, liikumis!?? ja et nad on olnudki niisuguste nähtuste otsingutel...

no, igatahes, olukorra pingelisus sõi mu unenägemise jõu ja ma ärkasin. ei saa öelda, et oleksin ehmatanud. näib, et see ärkamine on nagu kaitseventiil...

kui ärkasin, tõusin, et pisut liikuda ning äsjast unenägemist üle meenutada.

Mõtlesin, et sel Enni (Enk) ja Jeesuse asjal on ehk mingi seos. Veebis tuhnides ma Enni kohta midagi ei leidnud, aga mõeldes, et see võib ka hüüdnimi olla, kerkis mu meelde Eenok!?

********************************************************************


leidsin Wikipeediast teadmise, et Enki oli muistsete sumerite jumalus:
Enki (/ˈɛŋki/SumeriandEN.KI(G)𒂗𒆠) is the Sumerian god of water, knowledge (gestú), mischief, crafts (gašam), and creation (nudimmud). He was later known as Ea in Akkadian and Babylonian mythology. He was originally patron god of the city of Eridu, but later the influence of his cult spread throughout Mesopotamia and to the CanaanitesHittites and Hurrians. He was associated with the southern band of constellations called stars of Ea, but also with the constellation AŠ-IKUthe Field(Square of Pegasus).[1] Beginning around the second millennium BCE, he was sometimes referred to in writing by the numeric ideogram for "40", occasionally referred to as his "sacred number".[2][3][4] The planet Mercury, associated with Babylonian Nabu (the son of Marduk) was, in Sumerian times, identified with Enki.


https://en.wikipedia.org/wiki/Enki 

Enki, later known as Ea, and also occasionally referred to as Nudimmud or Ninšiku, is the god of the subterranean freshwater ocean,[50] who is also closely associated with wisdom, magic, incantations, arts, and crafts.[50] He is either the son of An, or the goddess Nammu,[50] and is the twin brother of Ishkur.[50] He is theologically conceived as the "immanent" facet of An.[45] His wife is the goddess Damgalnuna (Ninhursag)[50] and his sons include the gods MardukAsarluhiEnbilulu, the sage Adapa, and the goddess Nanshe.[50] His sukkal, or minister, is the two-faced messenger god Isimud.[50] Enki is the divine benefactor of humanity,[50] who helped humans survive the Great Flood.[50] In Enki and the World Order, he organizes "in detail every feature of the civilised world."[50] In Inanna and Enki, he is the holder of the sacred mes, the tablets concerning all aspects of human life.[50]

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mesopotamian_deities 

siit edasi liikudes, rullusid lahti sellised lehed:

Wikipedia:
Eenoki raamatud:


In the Books of Enoch, the first Book of Enoch devotes much of its attention to the fall of the Watchers. The Second Book of Enoch addresses the Watchers (Gk. egrḗgoroi) who are in fifth heaven where the fall took place. The Third Book of Enoch gives attention to the unfallen Watchers.[9]

The use of the term "Watchers" is common in the Book of Enoch. The Book of the Watchers (1 Enoch 6-36) occurs in the Aramaic fragments with the phrase irin we-qadishin, "Watchers and Holy Ones", a reference to Aramaic Daniel.[10] The Aramaicirin "watchers" is rendered as "angel" (Greek angelos, Coptic malah) in the Greek and Ethiopian translations, although the usual Aramaic term for angel malakha does not occur in Aramaic Enoch.[11] The dating of this section of 1 Enoch is around 2nd-1st Century BC. This book is based on one interpretation of the Sons of God passage in Genesis 6, according to which angels married with human females, giving rise to a race of hybrids known as the Nephilim. The term irin is primarily applied to disobedient Watchers who numbered a total of 200, and of whom their leaders are named, but equally Aramaic iri ("watcher" singular) is also applied to the obedient archangels who chain them, such as Raphael (1 Enoch 22:6).

The book of Enoch also lists leaders of the 200 fallen angels who married and commenced in unnatural union with human women, and who taught forbidden knowledge. Some are also listed in Book of Raziel (Sefer Raziel HaMalakh), the Zohar, and Jubilees.


  • Araqiel (also Arakiel, Araqael, Araciel, Arqael, Sarquael, Arkiel, Arkas) taught humans the signs of the earth. However, in the Sibylline Oracles, Araqiel is referred to not as a fallen angel, or Watcher, but as one of the 5 angels who lead the souls of men to judgement, the other 4 being Ramiel, Uriel, Samiel, and Azazel.
  • Armaros (also Amaros) in Enoch I taught men the resolving of enchantments.
  • Azazel taught men to make knives, swords, shields, and how to devise ornaments and cosmetics.
  • Gadreel (or Gader'el) taught the art of cosmetics, the use of weapons and killing blows. It was he who led Eve astray in the garden of eden.[citation needed]
  • Baraqel (Baraqiel) taught men astrology
  • Bezaliel mentioned in Enoch I, left out of most translations because of damaged manuscripts and problematic transmission of the text.
  • Chazaqiel (sometimes Ezeqeel or Cambriel) taught men the signs of the clouds (meteorology).
  • Kokabiel (also Kakabel, Kochbiel, Kokbiel, Kabaiel, and Kochab), In the Book of Raziel he is a high-ranking, holy angel. In Enoch I, he is a fallen Watcher, resident of the nether realms, and commands 365,000 surrogate spirits to do his bidding. Among other duties, he instructs his fellows in astrology.
  • Penemue "taught mankind the art of writing with ink and paper," and taught "the children of men the bitter and the sweet and the secrets of wisdom." (I Enoch 69.8)
  • Sariel (also Suriel) taught mankind about the courses of the moon (at one time regarded as forbidden knowledge).
  • Samyaza (also Shemyazaz, Shamazya, Semiaza, Shemhazi, Semyaza and Amezyarak) is one of the leaders of the fall from heaven in Vocabulaire de l' Angelologie.
  • Shamsiel, once a guardian of Eden as stated in the Zohar, served as one of the two chief aides to the archangel Uriel (the other aide being Hasdiel) when Uriel bore his standard into battle, and is the head of 365 legions of angels and also crowns prayers, accompanying them to the 5th heaven. In Jubilees, he is referred to as one of the Watchers. He is a fallen angel who teaches the signs of the sun.
  • Yeqon (also Jeqon or Yaqum, יָקוּם, "he shall rise") was the ringleader who first tempted the other Watchers into having sexual relations with humans. His accomplices were Asbeel, Gadreel, Penemue, and Kasdaye (or Kasadya), who were all identified as individual "satans".


Archangel Michael slaying Fallen Angel

Celestials have been described in religious-historical texts as transcendental entities that have intervened in human civilization in the form of guardians and protectors.

Celestials have played leading roles in helping humanity deal with extraterrestrial entities or other life forms that have the power to significantly impact on human civilization. Celestials appear to play critical roles in helping resolve conflicts associated with the use of advanced technologies. In some cases, celestials have directly intervened against extraterrestrial entities that have violated what appear to be universal norms such as non-intervention and the diffusion of advanced technologies to unprepared populations.

ja siin veel:

The Significance of the Book of Enoch in tree words, Aliens, Atlantis, Ascension:


Now that I have your attention, we are going to look at the three A's in reverse order. Looking at the historical records necessitates this. Besides didn't your mother ever tell you to stay away from aliens. Well, she should have. So if you're here because of aliens or Atlantis, hold on, we'll get there shortly. All three are intimately connected and they were all known by Enoch. There is a string that binds all together.



A brief introduction, in which those of you with some background, perhaps from watching Ancient Aliens, will quickly understand why this book was left out of the Bible at the gathering in Nicea, 300 years after the death of Jesus.

Kommentaarid

  1. Kajadest... kahes eraldi unes küll:
    4.02.
    Olen ruumis. Märkan silmanurgast mingit liikumist ...
    Väikesest ümmargusest aknast paistab valge pilvisusega taevas ja selles terav ümmargune auk, millest läbi paistab omakorda sinine taevas.
    Ja märkan silmanurgast kõrval olevast väikesest ümmargusest aknast sama!?
    Suunan tähelepanu laiali ... suure ümmarguse ruumi kõigist 12-st aknast paistab sama!?
    Ja valge „taevas“ tõmbub meie ümber koomale, tihedamaks ... kuni on tunda pehmet tõuget. Ja tean, et meid juhitakse kuhugi, kindlas suunas.
    Vaatame siis välja. Läheneme mingile kohale üle suure sinise vee. Kaugelt eemalt läheneb loogeldes midagi väikest ovaalset, mille allosas on vahepeal näha väikseid tugevaid valguskerasid. Sedamööda, kuidas see meile läheneb, saame aru, et ei olegi nii väike – meiega võrreldes on see hoopis tohutu suur!
    Kutsutakse meid külla. Juhitakse kohale.
    Kõnnime siis ringi, vaatame ... Näen maas vedelevaid erineva suurusega terava otsaga ... neete? Saan aru, et neil on natuke erinevad metallid, erinev tehnoloogia sellest metallist ehitamiseks ... ja tunnen, et ei taha siia jääda ...

    Roomame kahekesi ... kuskilt ära ... tean, et ümberringi jälgitakse sellel alal liikumist, aga et meie roomame, siis seda ei ole liikumisena näha.
    Aga jõuame alale, kus on rohkem liiklust, ristuvaid raudteid. Mööda sõidab rong, milles veetakse ameeriklasi vangi. Keegi jälgijatest parastab midagi nende kohta.
    Ja nüüd peame vähe kiiremini siit tiheda liiklusega alalt ära saama, sest eespool on juba ka jalgsi liikujaid. Tõuseme siis küürakile ja hakkame niimoodi, vahepeal kätega vastu maad toetades edasi minema. Tõusen püsti, et kiiremini liikuda – aga saan aru, et see äratab kohe kellegi tähelepanu, vaatab kahtlustavalt. Ja laskun kiiresti tagasi.
    Jõuame nurga taha ... ja nüüd on mul hea alt jälgida teiste jalgade järgi ...
    Kohe-kohe jõuame wc-sse ja saab korda! (?)
    (et oleme siin unes kahekesi, siis tundub, et olen saanud ... „abi“?
    Või püüdnud kinni kellegi ... või näinud ette kellegi?)

    ja 27.05. 2013.
    ... tunnen, et valmistutakse ründama suurt maja, milles olen. Vaatan ülevalt väikesest aknast välja alla ja näen, et ongi kaks tegelast. Ja kindlasti on mõned veel uste juures. Visatakse mulle aknasse kaks taignarulli moodi asja. Püüan need kinni ja heidan tagasi. Siis hakatakse heitma neljateralisi viskerelvi. Püüan ka need kinni ja heidan tagasi. Et ma neile viga teha ei taha, siis sihin ühest pea lähedalt mööda ja teisele tema oma jalga, et ta aru saaks, kellega tal tegemist on. Aga teine, ammustest aegadest tuttav, saab aru, et ma ei taha neile viga teha, ja muutub julgemaks, hakkab hooletumalt heitma ...
    Mõtlen, et ei taha oma aega siin raisata, lähen alla vaatama, et keegi uksest sisse ei saaks. Ongi ukse taga mingid tegelased, saadavad ühe, koeraga, vaevalt liikuva vanamehe sisse mulle teatama, et tulgu ma välja. Nii kui vanamees sisse saab, löön ukse kinni – ja tean, et uks peab!
    Vanamees elavneb kohe. Hakkab rääkima, et see maja on tegelikult palju vanem kui arvatakse, 12.sajandist enne Kreekat. Ja siin all on midagi, mida enam ei mäletata. Vajutab järsult ühte kohta nurgas ja avaneb luuk põrandas.
    Astume alla keldrisse. Laual keset põrandat on mõned õunatükid. Vana võtab ühe ja hakkab isuga sööma. Laseb minul ka võtta. Ja tean, et üks on siin laual, mida süüa ei tohi. Võtan siis teise punapõskse pooliku ja hakkan sööma ... – kohe-kohe peaks hakkama juhtuma ...

    VastaKustuta

Postita kommentaar