03.02.2015 Teise teadvuseni jõudmine, Unenägemises (silver)


Minu tavalise unenäo ajal toimuvate tegevuste viimase aja üldplaan on üks SUUR mäsu ja segadus... Unenägemiseks pole mahtigi :D


tänane toimetamine haaras tulevase tegevuse plaani koostamist. Pidin kellegi tuttava inimesega koostama mingite tulevikku jäävate tegevuste üldise tegevuskava. 

See inimene oli kõnni-ulatusest või kõneulatusest väljas ning teadsin, et mul tuleb tema teadvuseni jõuda teistmoodi - ühendust taotledes.

keskendusin oma unenäos temale ning kutsusin ta teadvust. tunnetasin unenäos taotluse survet ja jõudu...

Pärast lühiajalist pingutust, mille kestel ma visualiseerisin teda ning taotlesin (sise)häälega temani jõudmist, tundsin kuidas tema meel mind enda poole tõmbas. 

Taotluse füüsiline aisting sarnanes sellele, mis eelneb minul tavaliselt unenägemise seisundisse sisenemisel ning kui ma selles oma energiakeha ning magajamina vahelist seost nö värskendan - selline madalelektriline vibratsioon kogu kehas ning pisut jaheduse tunne.

Tõmme teise teadvuse suunas sarnases aistingutes samaselt sellega, mida tundsin igakordselt siis kui taotlesin Plejaadidele jõudmist ning kui see taotlus mind siis tõmbama hakkas.

see on selline sikutamise ja tirimise tunne...

jõudsin kohale, seisin justkui mingi ekraani, tahvli ees, millele püüdsin visualiseerida (mitte, et see tingimata vajalik oleks olnud, aga ju siin on minu tavamina harjumused - asju visuaalselt tuvastada) ning see ei tulnud kuidagi häste välja...

Minu suhtlemine selle teise teadvusega toimus tõrgeteta ning arutasime edasisi tegevusi, tema pakutud plaani...




Materiaalses maailmas tegutsetakse omaenese meelelise rahuldamise nimel, vaimses maailmas aga sooritatakse kõik tegevused Kṛṣṇa teadvuses.

Gutenbergilt
see viis mind mõttele, et sõna KÕIK, tähendabki KÕIKE, ning Krsna teadlikkus on lihtsalt öeldes - avardunud teadlikkusruum... Selles on nii ülevus kui tavapärasus, proosalisus kui pühalikkus... inimkeele sõnad on eksitavad ja veelgi eksitavamad on need konstruktsioonid, mis me nende taha ehitame...

Kommentaarid