Taskulambi ja Tabalukuga nägi 25.04.2015 unes: ämbliku võrk, mardikas, valu või nauding.

Unenägu:
Ämblikuvõrk - ämblikuvõrk on jälle samas kohas, kust olin hiljuti läbi kõndinud. Võrk kinnitus laua ja puu vahele, kuid sel korral oli tihedam, tugevam ja võrgu sisse olid moodustunud mingid tundmatud vormid, mis näitasid võrku läbimatuna.
Teekonna jätkamiseks tuli võrgu läbimiseks lahendus leida.
Taipasin, et võrgu lauapealse otsa saab lahti tirida, et võrk ennast enam ei kordaks. Tirides ämblikuvõrgu kinnitusi lauaplaadilt, nägin, kuidas koos võrguotste lahtipaiskumisega tuli puidu seest nähtavale punakaspruun mardikas, mardikas oli kordades suurem kui auk kust ta välja tiriti, Meenutades isepaisuvat monstrumit 8 jala ja suurte ümarate rõngastega kehal.

Mardika kasvamine oli tõenäoliselt põhjus, miks hakkasin otsima võimalusi ta hävitamiseks.
Ta tuleb hävitada enne kuni ma olen temast veel suurem, hiljem hävitab tema mind - mis tundus üsnagi selge. Käsi leidis ootamatult pudelpihusti mürgiga. Pihusti otsik oli eriskummaline - meenutas mardika õhkõrnu kontuure.
Pihustasin vedelikutolmu mardika suunas ja nägin kuidas mardikas aine mõjul väänlema ja vingerdama hakkas, ta oli külili, jalad taeva poole, mis kiskusid keha ebaloomulikesse asenditesse…
korraga sisenes minusse mardika kehaline valu ja piin.
Tajusin nüanssideni iga tema liigutusega kaasnevat füüsilist valuaistingut. Arutlesin, kuidas küll mardika valu ja piin saavad nii selgelt tajutavalt minusse tulla. Siis kaldusin kahtlema, kas mardikas üldse tunneb valu ja piinleb, võib-olla need liigutused, mida ma näen mardikat tegemas, just need liigutused loovad minus valu ning mardikas on pigem omas kaifis ja naudingus
Meeleliselt jäi tunne, et minu mardika hävitamise soov tõi ainult minu visuaali valu, mil pole mingit seost reaalsusega.


*****************************************************


Ämblikust mütoloogilises mõttes.
There is nothing paranormal about a spider besides them terrifying many with arachnophobia but when looking at them with a mythological viewpoint, the spider is a very interesting creature that has almost a paranormal look to it. So let's explore the legend and the myth of this arachnid.

vikipeedia kirjutab ämblikest läbi kultuuride

Ämblikust sümbolistlikus mõttes.
Как символический образ паук составляет основу значительного числа мифологических фольклорных сюжетов во множестве как преемственных, так и изолированных друг от друга культурных традиций. Влияние на интерпретацию этого животного как символа одновременно (в разной степени) оказывают сразу несколько характерных особенностей его облика и поведения:

выделение паутины и плетение тенет, форма ловчей сети;
губительность для живых существ;
свобода передвижений и связь с воздушной средой;

особенности питания паука (высасывание «крови») и способа поимки добычи.

Kommentaarid