Lisa, "Mina Olen See Mis On, 13.06.2015" (silver) 17.08.2015

Armastuse teema - Elusa Elu Armastus... see on midagi sellist, väga lihtsat ja tuumakat.. see on koguaeg meie juures olemas. materialiseerumine on suurim kingitus, et See Mis On, saab Iseenda suurima keskendatuse (milleks materialiseerumine on) läbi kogeda loomist. tõenäoliselt on see ka surveterohke, sest tahkes on niipalju kihistusi, mida läbida. Seda siis mõlematpidi, Ülevalt meieni (kehastunud hingeni - Sinu, minuni) ja meist Selleni Mis On... Armastus... ilmselt on see kõige lähemalt inimmõistuse poolt sisustatud väljend, et kirjeldada seda seisundit, millest olemine koosneb.

Angela Aru, Ühendumine (mandalate leht)
üpris lihtne ja samas selle loomulikkuse tõttu (nagu õhu hingamine) tajutav siis kui tunneme, et oleme sellest ilma .... samas ka see Suure Armastuse tunnetamise seisund on üks võimalikest. See Mis On, oma Suuruses ja Loomises tunnistab ja loob enesekogemises ning enesekogemise jaoks kõigega, mis olemas. Selles loomises on kõigel oma koht, KÕIGEL. 

kehastunud teadvusel on võimalik valikute kaudu leida oma Südametee - see, mis on kooskõlas parimaga. See võib olla väga erinevaid, mis siiski põimuvad Olemise Suurde Mustrisse. Siin kehastununa, selles sootsiumis koos teiste kehastunud olenditega kehtivad (ja ka arenevad) omad toimemehanismid.. need juhinduvad eeskätt avaldusmisvormile vajalikust... see on avaldumisvormi kestvuseks vajalikud aspektid, reeglid, seadused.... anna jumalale mis jumala osa, ja keisrile keisri osa :)... ning siis on vahepaik --- see kus tajud Suurt ja oled ometi vormina... korraga on aspektide hulk laienenud... kõiges... ning  vormi aspektid omandavad oma Tegeliku Tähenduse - Kesta ja Edeneda.

ilmselt võivad erinevad tajud seda erinevalt tõlgendadagi liikumine algse, algallika suunas... olemine on piltlikult kujutledes nagu lõpmatult suur, paljude harudega jõgi - see oleme meie... ja siis, meditatsioonis, vaikusesse astudes saame kujundlikult väljendudes, liikuda tuumani, algallikani, selleni, kus asub trumm, gong..., algus, sinu, minu algus.... kuni me jõuame selleni, millest koosneme, millele on meie olemus üles ehitatud... 

Kehastused on abivahend tajumise lihvimiseks... kehastuses on meil viis meelt, nendega lihvime taju, kuuendat meelt - see on nagu võimas vastuvõtuantenn, mida on võimalik piisava tundlikusega häälestada kõigele, mis On.... sealt nägemused, teadmised, äratundmised ja võimalus konstrueerida siinse avaldumise teadmisi...

hingamine kaotab justkui tähenduse, sest kõik, mida tajud, pulseerib ELU rütmis, mis on ka hingamine... see on vist ka väljarännu koht, kui selleni jõuad on võimalik astuda ringist välja :)

See, Mis On vahendid loomiseks on lõputud, eeter on algstiihiate kodu, millega See Mis On vormib olemist... see tundub sõge nii mõelda, kuni ühel päeval oled vastamisi millegagi, algjõudude, elementide, ürgenergiaga. kõik nägemustes nähtav kajab omakorda sedavõrd võimsalt ning nii võib hilisemate otsingute järel tekkida mingi äratundminegi:
http://www.theoi.com/greek-mythology/primeval-gods.html

Elamine on Suurepärane Seiklus :) - See Mis On on arengus ja kõik me ümber on tema teadvuse avaldumisvormid...

Mõelda vaid, kui valime asendi, milles lähtume võimalusest, et Mina!, olen see mis On, siis asetub uude valgusse kõik, millega me ennast igapäevaelus seostame - me suhtleme oma eksistentsi erinevate aspektidega... ja Elu ning elamine muutub suursugusemaks ja pühalikumaks, olenemata sellest kas vaatame maailma enda ümber, universumi olemisse või iseendasse, peenimale - rakutasandini välja. kõiges väljendub minu olemus, sest ma olen loodud Sellest, Mis ON!

eksole võimas :D 


Kommentaarid