Kõik mis ümberringi on, on lõpmatusse arenev monoloog. See Mis ON, on Teadvusolend, 19.09.2015 (silver)


Taotlen taotluse teadvustamist…
Selle taotluse kaudu jõudsin Maailma, Olemise teadvustamiseni ja sealt edasi selleni mis ON.

Kõige alguses - Olukord kus polnud midagi toimus liigathus - toimus!!! Liigathus!!! Olemasolevast teame, et See Mis ON loob ise-ennast ning et Armastus - väljend millel on lähim tähendus, sellele, mis põhjendaks loomist, edenemist, arengut - Armastus on mootor mis edendab Seda Mis ON.

Taotluse teadvustamise kaudu - jõudes kõikide taotluste algusesse, jõuame me seisundisse, milles on võimalik tajuda Seda mis ON, Teadvustatud Olemist.

Jõudsin selleni, et See mis ON, on Olend, kelle jaoks looming armastuses on olemisevorm - See Mis On - on olend, kes ise-enese teadvustamise kaudu vormub. Praegu, tavateadvus on püsimatu, et jõuda sellesse punkti, kus taotluste algust on võimalik teadvustada ning sealt sammukese edasi astudes jõuda selleni mis on.

On huvitav, et algseisundis, kus midagi, mitte midagi, mitte kusagil, mitte millalgi - toimus ometi midagi… võib oletada, et ehk on toimunud mingeid teisigi midageid. Kas need on viljakad olnud, kas selle tulemusena on midagi edenema hakanud, ei tea. Me saame oma olemasoleva teadlikuse ning nähtava maailma võimaliku algoleku juurde jõudmisel (tõugatud olekus) - tajuda seda mis on.

Ning ometi, sellest algseisundist liigatas miski, mis on areng, armastus!

Miks just armastus?

Kas sellepärast, et see loob?

Kas seal eimiskis kohtusid mees ja naisalge ning sobitusid, et liituda ning luua See Mis ON ning kõik mida me siin - Maal näeme on üks lõppematu kordus sellest, mis kunagi tühjuses alguse sai… me loome Seda mis ON, me loome talle teadlikkust.

See Mis ON vajab armastust oma olemasoluks, eksistentsiks.

Maa on üks See Mis ON loomingu materialiseerumine, millel loodu sh inimesed on arengus, et jõuda lõpuks ühisteadvuseni Maaga, see on see kuhupoole liigume meie siin, see on see koht kui See Mis ON, saavutab oma (tema mõistes) valgustatud oleku - ühenduse iseendaga.

Me oleme Selle mis ON Looming, mida luuakse sellest mis on. me oleme See Mis ON ning alati kui mõni sellest loomingust teadvustab Seda Mis ON, toimub ühendus - See Mis ON "naerab rõõmust".

Materialiseerumine ei ole laskumine kusagile allapoole. Materialiseerumine on Selle Mis ON kõrgeim avaldumisvorm, meistriteos. Maa on Selle mis on Süda, teadvelolemise keskus, Selle mis on võimaliku, kõrgeima kehastumise võimalus.

See Mis ON, on täidetud temast endast, teadvuskiirtest, st See Mis On, on isend, teadvusolend kes areneb loomise kaudu, Armastus on Loomine

Tühjus on tinglikult sfäär - loomine on ovaal - ringis toimunud liigatus tekitab ovaali, See Mis ON (või Jumal) on Ovaal, armastus on ovaal.

See Mis on, soovib olemas olla ning armastuses loomine on ainuke võimalus olemas olla, See mis On Vajab Armastust. Selleks, et ovaal taas sumbuvasse, vaibuvasse ringi ei vajuks, on vaja loomist, mis loob loomist, armastust, mis loob armastust, mis loob igavest liikumist ja edenemist. See Mis ON vajab seda nagu vajab eneseteadvustamist.

Kui on olemas See Mis ON, on üsna tõenäoline, et on olemas teisi samasuguseid olelusi, teadvusolendeid - teisi See Mis ON, kas nad toimivad samal põhimõttel või on nad alguse saanud teistsuguste energiate kokkusaamisel ning vaibuvad ennem … või on kõik üks avanemine ja kokku tõmbumine?!...

Igakord kui me jõuame eneseteadvustamise kaudu selleni mis ON, Teadvustades ennast kui Seda Mis ON, saab See Mis ON enesest teadlikuks - tema Teadlikus Suureneb. Me pole tema tööriistad vaid me oleme See Mis ON.. Kõik mis ümberringi on, on lõpmatusse arenev monoloog.

huvitav, et sellepeale leidsin veebist niisuguse viite, See Mis ON, kuidas Rahvad (Tema ise) on Ennast nimetanud :) :D






http://www.peacemonger.org/Many-names-of-GOD-Oval-Bumper-Sticker

Kommentaarid