Miks maailm edeneb? Lutsiferlus, kõnelused Loojaga - Temaga, mis ON. 18.10.2015 (silver)

Nägin jutuajamist, milles olin peaosaline  - teema - Kõige mis on, algus - tühjuses tekkinud esimene liigatus, milles sai alguse kõik see mis on.

Kogesin ELU kui mineviku ja tulevikuta FRONTi, et iga hetk on elu avaldumine, milles ELU front, mõtteline joon, on nii massiivne, siis seda saab aduda ka ruumina. Siiski eksisteerib vaid elufront, siin ja praegu. Mõtlesin veel, et milles tekib mälestus ... Huvitav, kas see on lihtsalt elufrondi vibratsiooni järelkaja. Ja minevik eksisteerib vaid niikaua kui kajab elufrondi edenemise järelkaja...??

Mind on varemgi paelunud mõte põhjusest, miks ürgses alg-olematuses, olukorras, mida on raske kujutledagi, liigathas miski, selleks et areneda.
Praeguse jutuajamise järg oli jõudnud sellesama küsimuseni ning ta ütles, et see küsimuse sisu on lutsiferlus.

Lihtsuse mõttes kasutasime nime Jumal ning kirjeldus on sellele TÄIUSLIKule vastu minek - lutsiferlus.
Mu kaaslane ütleb lutsiferlus on duaalsus, mis näitab meie enese varjupoolt. Teen nii, teen head, aga teistele paistab see halb... Huvitav --- teen halba, ehk teeb see neile head? Kuidas lutsiferlus sai alguse--- esimene lugu lutsiferlusest -

Jumal teeb teo, oma-arust heateo, hoiatab inimest tule eest, see kõrvetab. Inimene ei saa sellest aru, sest tal puudub arusaam tulest tekkivast põletusest ja küsib endalt, mismõttes? Kui kõik see mis Jumal on loonud, on hea kuidas see mulle halba saab teha... Ja läheb katsub tuld...

Ning saab põletada, saab kogemuse.

Looja järeldab, teen talle "halba", see teeb talle head - lasen tal kogeda, et tal tekib kogemisest mõistmine.  Miks (Piibli kontekstis) kõige selle keskel üleüldse, pidi olema miski, millele kehtestati keeld.

Looja arvas, et tema heategu võetakse heateona, aga seda ei mõistetud. Seda võeti kui halba.... Selle nimi on lutsiferlus

Lutsiferlus räägib lahti ka hea ja kurja puu.

Jumal andis neile puu, mis on ju hea. See vastu võtta. Ja kui see kes teeb head, ütleb, et ära võta seda - siis tuleb teda austada ning mitte võtta. Loojalt vastu võtta, mitte kahelda.

Jäin sellepeale mõtlema - eeldades, et Loojalikus suuruses ja täiuslikkuses on kõik olemas, see on TÄIUSLIK, nii pole selles mingi muutus vajalik, sellepärast, et see on TÄIUSLIK!!!

Selle tõdemuse juures hangus mu mõte ning mõtteis tiksus vaid: milline on see reaalne põhjus, vajadus TÄIUSLIKKUSE olukorras kutsuda esile mingi liigutus, mis viib  justkui täiuslikkuse tasakaalust välja? Kuskohalt selline mõtegi tekib - täiuslikkuses luua midagi täiuslikumat? Kuidas ma sellele üldse tulen, et olemasolevas täiuslikkuses eksisteerib miski, mis on sellest täiuslikum???

Täiuslikkuse teadvustamine oli nii võimas, et jäin sellesse pilti kinni....

Leidmata põhjust tekitada täiuslikkuses muutust...

Hangusin, Täielikult!

Ma ei suutnud ühtegi põhjust välja mõelda, miks on vaja täiuslikkuses midagi muuta... Ning minu lootus tegemistega, eluga, elamisega edasi liikuda aina kahanes, moment, maailm, hingamine koondusid tollesse hetke, punkti, mis on täiuslik...ning liikumatu, hangunud. Puudub vajadus liigutuseks, sest TÄIUSLIKkus arenemist ei tunne!

Olin täiega kinni jooksnud ning minus tõstis pead Paanika.

Ruum, milles sel hetkel olin, koondus mu ümber, kogu maailm, kõik mis ON - koondus sellesse ruumi, kuni ma tajusin ruumi iga millimeetrit täiuslikuna ning igavesena...liikumatu täpina... Ning ühtegi põhjust selles muutuse esile kutsumiseks polnud olemas! (lõplik PUNKT!)

Vaatleja minu sees jälgis tardunud täiuslikkust üha kasvava ahastusega. Mulle tundus et olin lõksu jäänud, milles muutus polnud põhjendatud... Aga see tundus eksistentsi lõpuna.

Suure pingutusega häälitsesin kuuldava abipalve.

Mu kaaslane kõneles: Loojal puudus oma absoluudis ise-enda mõistmine, ... Vajadusest selle järele asus ta liikuma - ise-enese mõistmise suunas. Selleks pidigi Ta ette võtma Lutsiferi tee: tegu-tagajärg, tegu-tagajärg, põhjuse ja tagajärje seadus... Looja tasandilt alla astumine, esimene samm - enda kõrval looja mitte-austamine. Lutsifer on enda kõrval loomise küsimustamine.

Usaldus ja austus looja loomise vastu.

Mu pilk rippus kaaslase huulil, sest tema veendumusest tõusnud kõne ja liigutused käivitasid maailma, tekitasid liikumise, elu ja edenemise. Tema olemasolu tundus päästerõngana, et nähtav ja tajutav maailm liigub ja edeneb siiski edasi. Minus idanes ja võttis maad jäägitu Usaldus ning Leppimine just äsja avastatud Suure Kõiksuse vastu - Tema edenemise küsimusteta tunnistamine aitas mind ja minu tegemisi, andis kogemisele ja kogemusele võimaluse.

Minusse tekkis suur alandlikkus, usaldus ning lootus ja RAHU, mis muutus küll hetkeliseks paanikaks kui tekkis kõnepaus. Mõtlesin, et maailm hangus oma täiuslikkusse taas. Tiksus hirmutav küsimus - kas ta ikka leiab põhjuse liigutuseks, edasi ELAMISEKS? Sest minul ei leidunud selleks ikka veel ühtegi põhjust, aga mus oli Lootus ja Usaldus, et Temal on need põhjused olemas.

Nii õppisin, sekund-sekundi, minut-minuti haaval, maailmas uutmoodi mõtlema ja elama - usalduses - teadmises, et mu mõtted ja tegemised on kooskõlas Tema omadega ning vaid usalduses olemine hoiab Maailma toimes.

Iga järgnev samm ning kõne toimus SUURES keskendatuses ja tähelepanus - tajusin füüsiliselt ühendust SELLEGA, MIS ON. Sedavõrra, kuidas minu usaldus suurenes, taandus kahtlus ning mu elu-energia suurenes ja kasvas.

Sellises äratundmises astusin järgmisse pilti, milles kõnelesin Temaga, Isaga - ning tajusin seda kui kadunud poja tagasitulekut. Mu eksimus, niiöelda "patt" leidis lunastuse ja veelgi enam, Tema palus andestus, et polnud oma keelus - miks puust võtta ei tohtinud - piisavalt selge - ning, et mina tõin "pattu langemisega" selguse ja arusaama. Ta nimetas, et temasse tekkis minu eksimise tõttu mõistmine ise-endast.

Duaalsus on kogemus, kogemusele järgneb mõistmine, mõistmine on tasakaal.

Kogemus on arenemise alus.

Mõistsin, et selle mis ON suhtes usalduses olemine, enda tegevuste usaldamine, sest need on harmoonias, et see annab mulle uutmoodi vabaduse... Sest kui mina olen Tema sünnitis, nö Tema Poeg, siis järelikult kõik mida teen on edenemiseks vajalik. seega eksimise võimalust pole! On ainult kogemus, mõistmine - arenemine. Olemisse tekkivad kahtlused seisatavad maailma.


****************************************************************

General beliefs[edit]

Although sometimes mistakenly associated with Satanism due to the Christian interpretation of the fallen angel, Luciferianism is a wholly different belief system[1] and does not revere the Devil figure or most characteristics typically affixed to Satan. Rather, Lucifer in this context is seen as one of many morning stars, a symbol of enlightenment,[2]independence and human progression, and is often used interchangeably with similar figures from a range of ancient beliefs, such as the Greek titan Prometheus or the Jewishtalmudic figure Lilith.
They support the protection of the natural world. Both the arts and sciences are crucial to human development, and thus both are cherished. Luciferians think that humans should be focused on this life and how to make the most of it every single day. The ability to recognize both good and evil, to accept that all actions have consequences, both positive and negative, and to actively influence one's environment, is a key factor.
For Luciferians, enlightenment is the ultimate goal. The basic Luciferian principles highlight truth and freedom of will, worshipping the inner self and one’s ultimate potential. Traditional dogma is shunned as a basis for morality on the grounds that humans should not need deities or fear of eternal punishment to distinguish right from wrong and to do good. All ideas should be tested before being accepted, and even then one should remain skeptical because knowledge and understanding are fluid. Regardless of whether Lucifer is conceived of as a deity or as a mere archetype, he is a representation of ultimate knowledge and exploration: humanity’s savior and a champion for continuing personal growth.


LUCIFERIANISM: THE IDEOLOGY OF GODS
 Luciferianism is the ideological, philosophical and Magickial attainment of knowledge and inner power via the left hand path. The type of knowledge sought is firstly that of the self: strengths, weaknesses and all that which makes us truly ‘individual’. Initiation or the revealing of knowledge is through study, practicing Adversarial Magick/Sorcery and the continual struggle for self-improvement through spiritual rebellion.
The left hand path for Luciferians is not a specific doctrine yet clearly an aspect of who we are. Luciferians are against the social concept of “God” and “Religion” as both is collective, sheep-herding doctrines which suppress knowledge, reward weakness and apathy and place unrealistic expectations on the individual for a ‘future’ reward which does not exist Luciferians do not accept the dualistic concept of “good” and “evil”; we hold the opinion that like in nature, darkness empowers light and light establishes growth and renewal.
Luciferians do not believe in an “afterlife” in the way which Judeo-Christians do. This does not insinuate that Luciferians don’t believe in the possibility or existence of an afterlife, there is just no need to believe in the Judeo-Christian absolutes such as a blissful paradise or some horrid place of punishment where terrible demons continually torture those who do not recognize the executed criminal-turned savior and his perceived ‘father’. In short, you will be hard pressed to find a Luciferian who believes in the “devil” and in “hell”. While it was the rage in a time of the masses having no literary skills, little science and overbearing masters, in our modern age of possibility that wonderful light is being shined in areas the early Christians would surely burn us for now.
...
******************************


Name Lutsifer Etymology

Lutsifer Name Meaning Letters Meaning
  • LUTSIFER (letter L meaning in this name)

  • Sometimes it's better not to overthink everything and just experience life. Over thinking things for too long can make create indecisiveness. Having a kind heart you tend to be tolerant of others and honest with loved ones. IN high pressure moment just slow down and take a breath. Fond of travel. The key to a happy life is balance.
  • Positive: Balanced. Charitable. Well-adjusted. Managerial. Kind. Intellectual.
    Negative: Accident-prone.
  • LUTSIFER (letter U meaning in this name)
  • You have a give and take kind of life. You might gain a lot, only to lose it, but will always break even. Teach yourself to think faster on your feet and then commit wholeheartedly to whatever project you're involved with. Tap into your instinct and creativity, as well as your impeccable sense of timing and luck! Also, you are naturally predisposed to be glamorous play it up!
  • Positive: Clever. Collector. Freedom loving. Good social reputation. Creative.
    Negative: Indecisive.
  • LUTSIFER (letter T meaning in this name)
  • You get excitement from all that is new. Slowing down has it's benefits. Taking on many new things too frequently can become a load on you back. In your personal relationships you can be assertive or even aggressive. Keep your feelings and outward appearance in check, and don't get too sensitive.
  • Positive: Active. Emotionally expressive. Restless. Spiritual. Strong. Determined.
    Negative: Easily influenced.
  • LUTSIFER (letter S meaning in this name)
  • You are a real charmer. Your warmth and devotion cal lead you towards strong feelings and overly dramatic reactions. Try not to be too emotional when making big decisions. Sometimes it's better to just wait five minutes beforehand.
  • Positive: Strong feelings. Starter. Magnetic. Attracts money. Energetic.
    Negative: Impulsive.
  • LUTSIFER (letter I meaning in this name)
  • Being a very compassionate person you feel very strongly about things. This is also related to you being artsy and creative, with a great eye for everything from fashion to composition. Make sure you stick close to projects and have direction and guidance. Otherwise you might suffer from anxiety. Balance in life is key.
  • Positive: Inspirational. Genteel. Sensitive. Impulsive. Elegant. Compassionate. Humane.
    Negative: Timid. Quick to anger.
  • LUTSIFER (letter F meaning in this name)
  • Nurturing by nature. You have a strong sense of responsibility. Being easy to get along with you are a great host. Sometimes being too self sacrificing can hurt you. You have a big heart that shines warmth to others and releaves them of their pain. Wanting to help is great, but at times it can be better to observe and let others ask for help first. Remember that everyone is responsible for their own life and don't let other people drag you down.
  • Positive: Domestic. Friendly. Warm-hearted. Compassionate. Planner. Responsible.
    Negative: Melancholy.
  • LUTSIFER (letter E meaning in this name)
  • Sensual and enthusiastic you love to have freedom. Falling in love comes easy to you and kinda happens often. You are an extrovert and like attention in social gatherings. This means you have a very good social sense and are hard to fool. You can see a situation from many different perspectives.
  • Positive: Entertaining. Independent. Freedom loving. Charming. Imaginative. Intellectual.
    Negative: Unreliable.
  • LUTSIFER (letter R meaning in this name)
  • Your strong inner life is vibrant and shines outwards. This can be source of inspiration to others. You have high energy levels and this results in amazing work ethic workwise. Keep balance and don't overwork yourself. Nevel let others take advantage of your kind heart.
  • Positive: Sees possibilities. Even-tempered. Stable. Compassionate. Tolerant. Peacemaker.
    Negative: Short-tempered.
  • What does the name Lutsifer mean? This page show the meaning and etymology for the name Lutsifer.

Kommentaarid