Enesekindlust Õnne hoidmisel (Silver) Terje K. 27.11.2015

Parim mida soovida kaaslastele, keda kohtad maisel rännul,
kellega sind tee kokku ja siis lahku viib,
parim on soovida talle:

Enesekindlust Õnne hoidmisel

sest:

on oluline aru saada, mis meid tõeliselt Õnnelikuks teeb
(tõeline on silmale nähtamatu, on südamega nähtav)
mida kindlamini oma Õnne sisu tundma õpid, seda kindlamaks oma valikutes muutud, et seda Õnne alal hoida. Enesekindlus valikutes, kuni kõige suuremateni välja...

Enesekindlust Õnne Hoidmisel

(tänud Terje Krupp'le, kes selle teadmise sõnastas).

*******************************************************

Teadvuse edenemise näpuharjutus
me käime vaimust siinses materiaalsuse võimalusi harjutamas, teadvustamas.

See mis ON hierarhia esimene tasand on algelemendid/-olendid - teadlikkus, taju, armastus, teadvus. oleme need nähtavaks kirjeldanud kui õhk, tuli, vesi ja maa.
need algolendid organiseeruvad ja toimivad vastastikku ja teineteises.

eesmärk on enesetunnetus, see mis on areneb enesetunnetuses.

Collection of Human Frequencies
Maa on unikaalne vaimne-tasand, füüsilise olemise teadvustasand, mille üks ülesandeid on jõuda, koostöös maad asustavate teadvustega (kõik mis maal leida, on teadvuses), Mina Olen See Mis ON teadvustasandini. Teiste sõnadega, Maa teadvus areneb läbi füüsilise maailma teadvustasandi tõusu. kui see ületab kriitilise piiri on Maa (Gaia) teadvus valmis tõusma.

Kriitiline piir siin on - valdav osa maal elavatest teadvustest saavutab ühenduse oma kõrgema teadvuse, vaimuga, saavutades ühenduse sama-aegselt ka teiste teadvustega.
Maa teadvusena on selles mõttes erakordne, nö. vaim on materialiseerunud ning nüüd läbi materialiseerunud teadvuse edenemise püüdleb taas tõusu materialiseerunud teadvuse ühenduse vaimuga, poole.

Suure Teadlikkuse näpuharjutus on füüsilise vormi teadvuse kanali/ühenduse loomine Sellega mis ON, materialiseerunud vormi eluea jooksul. me näeme ajaloos Buddhat, Kristust, kes kõnelevad võimalusest selline ühendus saavutada. sõnum on keeruline, sest me oleme segaduses iseenda peegeldustega - tahtmised, pimestumised jms...

on keeruline mõista, et eksisteerib suurem olemine meie (Gaia) olemisele lisaks, et me oleme ühtaegu nii kõrgeim tase - Kõrgeima Teadlikkuse, Taju, Armastuse ja Teadvuse koostöö meistritükk ja samas ka alustase püsi-ühenduse taasloomise teel.

me oleme sagedus-olendid.
igaühel on võimalus kuulatada oma põhinooti, seda, mida tema pingutuseta hääl esile toob. vbl annab see mõtteainet sellest, kes me selles elus oleme, vihje dharmale :) - mis meil elus kõige lihtsamini välja tuleb.

Kommentaarid