Edenemine ja Hinge teekond (silver) 15.07.2016

tasand ja nendesse edenemine areneb ja laieneb mõistmise ja kogemise kaudu.

mu kirjutised on kogemiste/kogemuste logi -- teemärgid võimalikust.

see käib ka mõistmise sügavuse kohta.

kui tavaolekus taban asjade sügavust/olemuslikkust, saan järeldada mõistmises olles oma edenemist.
mulle tundub oluline olla teadmises enda edenemisest. siin ja praegu olemises on ometi liikumine (kulge kulgemata), teadvustamine.

Loodu edeneb eneseteadvuse suunas. Miks see tähtis on?

tegelikult polegi see tähtis, sest eneseteadvusse jõudmine on vältimatu. inimese tõusmine, teadlikuse/mõistmise laienemine, süvenemine on teekond. tulemus on inimesena aimatav/loodetav ehkki üldtähenduses üks-kõikne. (justnagu loodusseadus, mis kehtib kõigele olevale).

OLEV hingab sisse ja välja, sisse ja välja, sisse ja välja, sisse ja välja :)

tõusmine/avardumine toimub läbi kehastustes toimuva kogemise/mõistmise ning lõppeks on see hing, kes on teel (valgustumisse - avardumisse, mõistmisse, osadusse, naudingusse, ELU-Ihasse).

hing kogeb lihas  kuni tasakaal jõuab selles eneseteadvuseni, saab hing lihaga üheks ning alustab ELU/LOODU nautimist tõelises õndsuses.

kuidas see kõlab või kajab on äratundmine selles olekus - kajab see siis ühte või kõikloodu moodi...

tunnen, et mu teekond siin on kaasa aidata oma hinge püüdlustele, saada üheks Looduga ning sulanduda - jõuda oma igavikulise olemuseni - Mina'ni.

Hingega ühinemise järel lihas on kõik võimalik, keha korrastamisest ... ses reaalis taotlusega loomiseni...

Elan paradiisiaias, kuid mu ühendus reaalis on niisugune nagu inimühiskonna nägu praegu. sellegipoolest on avardumine katkematu protsess. mul on võimalus selles olla teadlikult või olla kusagil mujal.

Milline on see see avarduv reaalsus/teine reaalsus ja selle tagune. kui põnev!


****

Nii ma siis lihtsalt näen.

Näen - Hing ja mina on ühenduses. tunnetan seda ja tasapisi hakkab ühendus toimima, Hinge loomus avalduma, kõnetama. ühendus vormub püsiseisundiks ning protsess on loomult kõikvõimalik...

ühinedes OMA Hingega (sest on kogemus, mis püüab samastuda kogaeg millegagi) avaneb tee lõpmatusse, avaneb igavene - avaneb teadvus ning võimalus liikuda teadvuse taha... avaneb võimalus nautida ELU - kus iganes, kellena iganes.

olen mõistnud, et ühenduses/avardunud ühenduses toimimine sisaldab võimalust jagada seda teadmist/valgust. jagamine avardab samm-sammult läbi kogemusliku mõistmise vōimaldades kōigel inimteadvusel liikuda avardumise suunal, kuni valmiduseni astuma koguteadvusse, valgusesse.

kui hetkeks kujutleda ... !

****

Ma näen enda ümber õpetajaid, Suuri Õpetajaid - mu igapäevane toimekeskond, suhtlusring, suhte kaaslased.

Mõnede õpetus on igapäevane, nii et me vaevalt märkame...mōni kohalolu vōib ka iiveldama panna ... :D

 ja siis on õpetused, millega kohtume, mis avardavad, mis on justkui majakad - annavad valgust ja lootust. Kõik kõnetab samas vallas.

Olemise õpetus käib kõikjal, iga päev, iga hetk. võin olla pime nii, et see jääb märkamata, kuid ometi on see kohal, kogemist võimaldav, mõistmise ootel.

Valgustunute, nagu võin näiteid praegusest teadmisest saada, nende tee/ülesanne on olla majakas. tunnistatakse, et kohtumine valgustunuga võib jääda märkamatuks. siiski on se's olekus märke, mida tunda - näha - teod on harmoonias ja ümbritsetud taotluse jõuga. see on tajutav... äratuntav, kogetav.

ainus tee on ärkamine :), ärgata ELU nautima!

Teen seda mida tõeliselt naudin ja Elu/Elamine on Puhas Nauding, milles on kõik võimalused, sest seisund on Puhas Armastus, mis ulatub lihasse nii, et võimaldab ARMASTUSES vastu võtta kõik ilmnemised.

Puhas Nauding!

****

Olen (kõnelen minaisikus, sest saan vaid oma kogemusi jagada) kosmiline olend, olen eeterolend, kes asustab olendit - inimest.

mõlemad saavad kehastumisel kogemuse, need kogemused võivad liita. samas liha võib ekselda teadmatuses, tillukene ühendus oma hingega või selle puudumine on ajutine kui teada, et ühendus on võimalik. olen teekonnal ja saan ühenduse kogemist, avardumist nautida.

avarda ennast ja Sa avardad ennast!

****

sisemisest vaikusest

pole põhjust muretseda mõtete pärast, sest ühe hetkel need lihtsalt peatuvad. mõtete ja emotsioonide jälgimine võimaldab kohata oma loomust, oma tundeid.

Naine nagu mees on suurim õpetaja ARMASTUSES.
ARMASTUS on IGAVENE ÕNDSUS.
Seda õppetundi tuleb kogeda/kasutada, see teekond on Puhas Nauding
Kogemus, milles toimida laitmatult...

sest...

kohtumine Naisega võimaldab mehel tema armastuse jõul jõuda koos avardumiseni, jõuda oma Meheliku Olemuseni.  Tantra tee valik on vōimalikkus.

jõuan küsimuseni  Tõelisest Naisest, Tõelisest Mehest. See on rännak :D !!


Kommentaarid