Metsade asjus...Mõtiskledes Gaiast 01.04.2018 (silver)


pildi kodu
Norra ütles kodus, et nemad oma metsades on lageraide lõpetanud... 2016 aastal...

Siin on nüüd midagi, mis on eestlasele oluline.

Võtame hetkeks aega mõelda, kui palju tunneme oma sugupuud? aga suguvõsa?

Mõlemad sõnad seonduvad metsaga, mida ürgsem on mets, seda pikem ja elujõulisem on suguvõsa, sest sugupuud kannavad.

Eestlase jaoks on mets olulise tähendusega, sest tänapäeva kiiruses koputab alateadvus mõistuse uksel, et küsida - kus on suguvõsa, kus on su sugupuu.

Aegu tagasi oli mets see, kus eestlane ja paljud teisedki rahvad, oma esivanemate, eelnevate põlvede tarkusega kohtusid, abistajate toel või siis lihtsalt omaette olles.

Mets on energiakogum, reaalne Gaia energia sülem, mida mets kannab kogu oma suuruses ja kõrguses. See kiirgab elu ja jõudu - on tunnetatav...  Sellepärast me metsa armastame, sest ta kiirgab armastust vastu. Arvan äratundvat, et sellele viitab ka Valdur Mikita oma teostes, see salakiri, see miski, millega ja milles Eestlane kontakteerub Gaiaga.

Mida tervem on elurikkus, seda rikkalikum ja elujõulisem on see energia, mis metsas kiirgub. Võtta metsalt elurikkus, muutub ta sarnaseks, mida teeme ise-endile, kõik on ilus, niidi järgi tõmmatud korralikult kinni nööbitud, triksis, traksis äraõpetatud, ajades taga majanduskasvu, ajades taga seda, mida kapitali kummardamine meile dikteerib.
Enese sees on leida Säde! igaühes on see säde leida ja see on elus, sest see säde on kõiges elavas, mis on teadvel.


Siin on nüüd midagi, mida igaüks meist saab teha - tunnetada seda, mis on mu elus olulist. kõikide põlvkondade tarkus kokku panna - julgus, ettevõtlikkus, sügavus... inimestel alati on eluolus enamasti kolm põlvkonda. kolm, maagiline number, hoiab püsti sugupuu elusat otsa, see mis on mullast, alateadvusest, (inim)juurtest välja sirgunud, kaunis ja elujõuline.

Julgus, ettevõtlikkus, sügavus, mis tunnistab Elu Suurust ja tunnistab - see elu, mida elan praegu, milles osalen praegusel ajastul on aegunud, sest see on samal viisil nagu igalt poolt loetavad sõnadki sel puhul ütlevad vaid et - kõik on pekkis või kohe läheb.

Saame enestes leida, et oleme suuremad kui see vilets konstanteeriv-vinguvas võtmes laul. 

Esimene samm.

Meie õiglustunnetus on puudutatud, metsa raiumise jms tõttu, seame endid sõjaturvisesse, varustume taprite ja kilpidega, et vastu astuda millegi, kellegi vastu!? Mille vastu siis?

Võitlus sünnitab uut võitlust, sõja vastu võitlemine on uus sõda, igasugused õudsed teooriad, nende paljastamine - seegi on uus sõda.

Vbl on algus tilluke - enese EluSädemeni jõudmine. Suur samm tõega.

Sest aeg on muutunud, endised tööriistad on head vanade mustrite raiumiseks... 

Vaja on täiesti uut mustrit, aga see alles sünnib ja me oleme selle tunnistajad, sest oleme Loojad, me oleme Uue Reaalsuse Loojad, sõna otseses mõttes.

:)

Norra on iseseisev riik, Norra on oma valikutes vaba ja julge.

Ma tean, et ka Eestlane on vaba ja julge, sest ta tuleb ajastute tagant, sealt, mille järgi siia Maarjamaale tegelikult tuldi - Eestlane tunneb Elu Tähendust, sest ta on olnud osa selles algloomes.

Mõelda vaid :)

Kommentaarid