Sisemine Tuli, suur (Saladus) 19.09.2019


Nagu all.... nii nagu sa ennast tunned :D :D :D, nii ka ülal... arusaamatus seisneb selles, et üks küsib teiselt - no, mis! värk, mis siin arusaamatut on?
ma olen sina, sina oled mina ...

Siis, et...
mida soovid, et sünnib?

***

Heie Tuli kirjutas 18.09.2019 nii:

Kaks teadvust, kes suudavad iseseisvalt luua mõtte ja tundeainet, olla enesetunde loomisel iseseisvad, suudavad luua Taevatrepi. Teekond Vaimsesse Koju koosneb Iseseisvusest ja otsesuhetest kõigi Iseseisvate ja endast teadlike Mina olen Minade. Võime luua tundeainet - armastust ja mõtteainet - loomingulist mõtet kasvab igapäevases elus teadlik olles ja teadlikke valikuid tehes. Mina valin praegu ....

kirjutasin:
Pilt on suurepärane ning ühendus võib ja saab olla kõigil sagedustel.
uue maailma loomine toimub kui ühinevad need, kes on saanud tuttavaks ise-enda vankumatu ühtsusega, saanud Minaks.
nii saab luua mida iganes kaks on võtnud luua, kõik ongi võimalik!

H.T. Niikaua kui ühendus on 1-1, ilma kolmanda - Taevatrepi tekkimiseta, on tegemist mõlemapoolse isikliku arenguga. Ühinemisest sündiv ülestõusu voog luuakse läbi suhete. Aga selliste suhete, kus pole enam kaks vaid kolm osalist. Kaks Mina ja ühiselt loodud Voog. Ja teadvusel on vaja juba jälgida Mind, Sind ja Teda. Kolm Ainust!

Saladus
kolmas - taevatrepp sünnib ikka kahe kohalolu ja äratundmise kaudu... täpsemalt uurides võib selguda, et see avaneb alati... küsimus on, kas trepi suund sobib :D :D :D.
kontrastide armastus tuleneb vajadusest eristada... aga hetkel kui kõik muutub voolamiseks, saab selgeks, et eristumine on tähenduseta.

H.T.Ühtsus luuakse täpselt samal viisil kui toimus laskumine ja eristumine. Ainult, et laskumine toimus teadmatusest iseenesest, ülestõusuks peab end eetiliselt korralikult ülesehitama. Aga taevatrepi esimene aste on 1-1 suhtete läbi tekkiv, edasi tuleb juba rohkem teadvusi, kes panustavad korraga tervikusse, säilitades eneseteadvuse. Kui ühinemises eneseteadvus kaob, pole mingit arengut veel toimunud, tuleb uuesti eraldatusesse tulla.

Saladus - on nii, ja siis on veel see, et äratundja on alati MINA. Nüüd on olemuslik teema see, et mis Äratundja teema on... see on igaühe sisemine avaldumine.

Naise, Mehe ühinemine on ikka erakordne... ning ses mõttes on ebaoluline, mis konkreetne sisu on... mõlemad leiavad end kõige, kõige, kõige parema, mis võibki olla ka äraspidise tundega, seisundis, mille nimetaja on: Mina olen See ning, saan tundma, mis on veel pimeduses ja mida saab kõikselt rõõmus ja joovastuses nautida. <3

Ses mõttes, iga partner on igavikulise armastuse nägu.. vaat, äratundmisega on teema :D :D :D - aga seegi pole probleem... tuleb mõista, et keegi polegi kellegi "nuhtlus" vaid kingitus.. Oleme siis alati valmis kingitust vastu võtma :)

H.T.
Teadvusel ei ole sugu. Naise ja Mehe ühinemine ehk siis see energiavahetus, mis toimub hetkel läbi füüsiliste kehade, läheb iseenda põhiseks. Ja panus välisesse on siis juba vastavalt vajadusele. Kas üks või teine võimalus. Teadvusel sugu ei ole, või kui siis tõesti ilma ei saa, siis on teadvus kolmesooline, samaaegselt. Ehk siis KolmAinust!

Saladus
Sool pole tähtsust ja kõik on pisut avaram kui selgitused saavad anda
Jah, kehatu teadvus ei vaja sugu, siiski on kauastel käijatel kujunenud "jäljend" sellest... eks see tuleb Elu Armastuse ja Kogemise käigus...

kehateadlik Teadvus elab Kolmainus...

Käime elurajal teostumas ja siis jälle puhkamas, teostumas ja jälle puhkamas... hm... just vaatasin, et ka teistpidi on võimalik näha. siin käime puhkamas ja seal teostumas. :D

on võimalik näha, et teadvus on nagu keha ning kehasse sündinud teadvus on nagu käsi, mis on kinda kätte tõmmanud.

Kindal on teadvus, enese-teadvus... aga sel on kingitus kaasa pandud, jõuda Üliteadvusse, ühendusse oma kõrgema Minaga.

Vaat sellest hakkabki kõiki pihta - mõned panevad teekonna eesmärgi kusagile välja, või pusitakse loogiliste mõttemõlgutustega peas...

mehaanikaid on igasuguseid, teekond on alati Sisemise Tule leidmiseni ja selle süütamiseni. ehk teekond viib sisse, enese sügavaima tuumani, see tuum on vankumatu ja igavene, sel puudub eneseteadvus, sest ongi Universumeid ületav Üli-taju... seisund, mis on vankumatu ja vibreeriv sama-aegselt.

Sisemine Tuli... nooo, ka neid kirjeldavad tarkused või jätavad kirjeldamata, aga need on meie energia-keha sõlmed, võib ka tshakrateks neid kutsuda...

Välisega nende käivitamine on võimalik, aga enesejuhtimisega kõige kindlam.

See on (Saladus )

Nii on!

H.T

Sugu ei ole "jäljend" vaid ainelises energialiigutamise viis. Kõik kihid, mis ilmnenud, omavad polaarsust ja kuni inimene ei vaheta polaarsust enda sees, vajab ta selleks välist "teist", kes puuduoleva kohale tooks. Aga kuna vajab veel puuduoleva kohaletoojat, seni ülestõusu kehad ei saa sündida, kuna nad vajavad Kolmese loomuse täit väljendust ehk siis energialiikumist enesepõhiselt, kus ollakse nii vastuvõtja, väljakiirgaja ja tulemus, mis sellest kasvab. 

Kui need kolm on on olemas, pole "teisel" enam vajadust olla selle energia allikas, millest ülestõusu kehad (Kalevipoja Lennuk!) /Merkaba luuakse. Kaks iseennast vabalt loovat teadvust hakkavad siis ehitama juba hoopis midagi muud, mitte ei ole teinesteise puuduolevad pooled. 

Kuni teine on pool endast, pole tegelikult veel ärkamist toimunud. Preestrinna väestav võime on tegelikult ju loomult mehelik. Nagu on loomult naiselik naise väe vastuvõtmine ja endasse akumuleerimine. 

Kui Mees oleks puhtalt Mees, siis tal oleks ainus soov jagada, jagada ja jagada, rääkida, rääkida ja rääkida, väljendada pidevalt armastust, Mees liiguks koguaeg, ei mingit meditatsiooni, puhkust ega peatumist. 

Kui Naine oleks puhtalt Naine, siis ta ainult ja ainult sulataks energiat keskmesse, suutmata Ise midagi väljendada, midagi keskmest väljapoole luua. Tunnete väljendamist peetakse naiselikuks, aga kõik, mis on keskmest väljapoole suunatud on mehelik. Naiselik tunnete väljendamine tähendaks ilma ühegi tundelise väljendusega energia kogumine keskmesse.

Saladus:
ah, Sinu kirjelduse sõnad kirjeldavad ning lõimuvad mu mõistmisse.
Samas on need vaid Sõnad, et väljendada midagi, mis on kaugelt avaram kui võib mõelda...

Kui ma ütlen, et Sugu on "jäljend" ja Sina kirjeldad, et Sugu on ainelises energialiigutamise viis, siis me kirjeldame ühte selle erinevas ilmnemises.
Pole oluline kus, ilmnevas on Mees ja Naine... ja seda nii All ja Ülal.

Universumi algus on meheliku, nähtava "purse" nähtamatusse... kõike nähtavat ühendab nähtamatu, tähtede olemasolu saame teada ainult tänu ruumile, mis on nende vahel. Ruum, tühjus, pimedus... kuidasiganes seda kirjeldada, on Naiselik, imev, enesesse tõmbav.

Nii on.
ilmnevas on KÕIK suured ja imelised.

Päikesesüsteem omakorda on Galaktilises kontekstis erakordne, sest praegu on see ühe päikesega süsteem, erakordne Galaktilises mastaabis.
Kahe Päikese süsteemidel on toimivad reeglid harmoonilisemalt, sest seal on "jõudude" tasakaal.
Päikesesüsteem on "Jumaliku" üksolemise "koolituskeskus"

Puhas nauding :D :D :D


****

Teekond viib südamesse, teekond viib Sügava äratundmiseni, et Mina on ühiosas, välises teistena eristatav. Ehk siis veidra kurioosumina on välise kaudu sisemine Mina heitluses ja alalises eneseleidmises.

Rahu on mina Sisemine Seisund. Välises Mina loob ja teostub... see on alati duaalne.. 

keskmes seismine tähendab seda, et Mina on keskmes ja teadvustab valguse ja tumeduse olemasolu. 

See on Elu ringkäik, siinse toimemehanism. Vaba valik tähendab lihtsalt seda, et Eluküllus on siin rikkalik, mistõttu ka valikuid. Pole vahet, st Vahe on, aga selle leiab kehastunud Mina oma südamehääle/tarkuse järgi üles ning rännak võibki alata.

Sellele saab ärgata, et igaüks meist on Jumaliku Mängu Jumalik minapilt, kõik, kogu kehastunud on Jumaliku Mängu näitlejad, Tema enese energias. On pealtvaatajad, on kaasaelajad ja on rollisooritajad.
Mängulisus ongi Eluringi pärisosa...

Vaata, kõik targad on võtnud skeeme ja jooniseid teha... kui ainult laenata hetk ning vaadata, siis taju näeb mängulisust, mustrites, geomeetrias, harmooniline mäng, mänguline mäng, ängi täis mäng...
aga Eluringi kirjeldatakse alati harmoonias, see ongi Harmooniline Mäng... st kõige suurema ängi taga on kõige suurem õnn, jne, jne. jne..


Mina loodud kuju - siinne inimene, on näitleja... kas siis loobunud, teadmatu oma Jumaliku Mina olemasolust või...jõudnud sellega ühtsusse. 


Siis avaneb (Saladus)

Kommentaarid