Torus energiaväli (Tuli) 03.12.2019

pildi kodu
Leidsin siit blogist, et `torus`on olnud kõneks varem ja otsustasin sel teemal teha oma esimese postituse hiljutisest kogemusest selle struktuuriga.

Mu unenäod on teatud põhjusel põhiliselt ärkvel-unenägemised. Ühest sellisest, mis leidis aset laupäeval Dorpati keskuses selgeltnägijatega kohtumisel, siis nüüd kirjutangi. Teatud põhjusel oli vaja luua ühendväli teatud jõududele vastasmõjuks, siinse elu kaitseks. Ma ei kirjuta neist täpsemalt. Istusin saalis, kudusin, ja kui üritusel algas rituaal, tekitasin laia tõusva energiavälja, kristallilise energiaga, aga ilma materiaalsuseta. Kutsusin sinna teisi tuttavaid asjalikke inimesi ja see energiaväli tugevnes. Keskele tekkis mustvalge spiraal, jämedad köied ümber üksteise keerdumas. Ja kus see lõppes, ülal ja all, tekkis kaardumine väljapoole üles ja nii, et moodustus ´torus`. Esialgu oli see saali ümber, siis Eesti ümber ja siis terve Maa ümber.

Blogi ajaloos olevast postitusest oli huvitav lugeda, et ´torus´ ei nõua energiat enese ülalhoidmiseks. Ja tõepoolest, selle tekitamine ja üleskäivitamine oli mõnevõrra pingutust nõudev, aga edasi püsis see iseenesest, minu jõudu sinna ei kulunud, ainult tähelepanu.

Lõpetuseks - ülesanne sai täidetud, kaitse toimis ja olend saadeti valgusesse... Kes või mis see oli, või miks saadetud... issand seda ise teab.

Kommentaarid