Avanemise (Saladus) 27.03.2020

Sellesse, mida mõtlen ja kuidas mõtlen nagu ka igapäeva, välise ilmnemistesse, tuleb tähelepanuga suhtuda.. tuleb teadvel olla.

saab ka sellist lähenemist katsetada, et iga kord kui on soov kusagil "jutukas" arvamust avaldada, saab mõelda, kas või milleks või mida öelda... paanika suurendamine, piltide jms info üles-seadmine jne. see lihtsalt risustab igapäevast elu.

vaja on täiesti uusi ideid, teistmoodi ideid, selliseid, mis on kõrvale lükatud, mida pole kunagi proovitud, sest nimetatud neid küündimatuteks või hoopis naiivseteks või utoopilisteks või kuidas iganes see nimi sellele siis ka tahetakse panna... teistmoodi

Millist maailma me soovime näha, millist keskkonda soovime näha, kuidas selles toimida... visioon, mis praegu elustub, ellu rakendame, saab teostudes kesta 500, 1000, 2500, 5000 aastat.
praegu tuleb taas unistama hakata. hoida ja hoolitseda nende eest, kes on immuunsus-puudulikuses, haiged.

Riik on sulgenud või sulgemas ühte ajastut... saab alustada või õigemini tähelepanus olles, astuda juba alanud teistmoodi ajastusse.

piirake teleka vaatamist, raadio kuulamist.. uskuge, pole millestki ilma jääda. kõik mis vaja jõuab kohale. kirjutavast meediast piisab, piisab kui loed päevasündmuste pealkirjasid - juba saab meelsusest aimu.

hakkab tasapisi ilmnema kui palju aega mul tekib ja mis tee siis ette võtta. teistmoodi ajastusse astumine on samm korraga, üks samm, iga päev.

sellele teele astumiseks sobivad ikka hea tahe, südamesoov, julgus ja ettevõtlikus mõelda teistmoodi. Praegu ongi see aeg, millal on teistmoodi mõtete ligilaskmise jaoks paras.

me õpime seisundis, millel on varjundeid kinnimajaga, mõtlema avaralt, väljapoole tavamustrit...
milline see küll saab olema, on meie kõigi ühislooming. pole kedagi väljaspoolt... või siiski... kui loobume oma elu loomast... kuidas?! see ongi teekond ja ettevõtmine... ja selleks on need kõnetoad sobilikud keskkonnad, lubada endal lennata!

tagasi-vaates on näha teekond, ettepoole saab kohalolus astuda. Eesmärki pole, eesmärki pole, eesmärki pole, on kulgemine, teel olemine, mõistate!

st, kas Elul on mõte, või eesmärk? A mis siis juhtub kui elu SUUR EESMÄRK saab täidetud!?... elu lõpeb (või?)

Elu on lihtsalt ...
Elu!
Praegu on nii...
Pärast on teistmoodi :D

p.s.
me oleme erinevad
looduses on kõik erinevad
ja see on hea!
(ja ma pole ELU õpetaja :D, vaid elan nagu selles elus oskan )

Kommentaarid